Varstvo osebnih podatkov

Na Razvojni agenciji Sora, d.o.o., vodilnem partner LAS loškega pogorja, spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani LAS loškega pogorja izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

  • Lastnik in upravljavec spletne strani LAS loškega pogorja je podjetje Razvojna agencija Sora, d.o.o. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše…).
  • Obiskovalec ali uporabnik spletne strani LAS loškega pogorja je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše...).

Katere podatke zbiramo

Ko se prijavite na izbrane e-novice, v sistem vnesete svoj

  • ime in priimek, (služben)
  • e-poštni naslov,

skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani LAS loškega pogorja je poslovne oz. edukativne narave, in sicer v primeru, da se prijavite na obvestila, nam s tem dovolite, da vam pošiljamo e-poštna sporočila (obvestila). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da:

  • personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo,
  • izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani,
  • lahko stopimo v stik z vami.

Z obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da pošljite sporočilo na info@las-pogorje.si.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali do konca programskega obdobja 2014 - 2020 oziroma do vaše odjave.

Kako varujemo vaše osebne podatke

  • Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.
  • Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
  • V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani LAS loškega pogorja lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Razvojna agencija d.o.o., LAS loškega pogorja na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov na LAS loškega pogorja nam pišite na e-naslov: info@las-pogorje.si.